|
|
|
|
Prawo zaoczne grupa bydgoska |
| Autor |
Wiadomość |
vonStirlitz

|
Wysłany: 2009-09-18, 15:14 Prawo zaoczne grupa bydgoska
|
|
|
Witam Was drodzy forumowicze xD:P W pon. o ile zdążę mam zamiar złożyć dokumenty na UMK na zaoczne prawo. Powiedzcie jak to jest z tymi zajęciami w Bydgoszczy? Czy grupa ta zostanie ponownie jak co roku utworzona? Widziałem mniej więcej adresy miejsc w których odbywają się zajęcia. Ale mam kilka wątpliwości, czy zajęcia zawsze odbywają się w Bydgoszczy wraz z egzaminami? Zapewne dyżury nauczycieli akademickich są tylko w Toruniu? Zapoznajcie mnie mniej więcej z lokalizacją...czy nie ma problemów, aby fizycznie zdążyć na zajęcia, kiedy np. dwa odbywają się w innym miejscu? A i podobno jest jakieś szkolenie BHP czy coś takiego, czy koniecznie trzeba to odbyć? Studiuję jeszcze na stacjonarnych i pieczątkę w indeksie mam...szkolenie BHP odbyte, pomijając, że nic z niego nie pamiętam, no może poza nawykiem podchodzenia do czynności i decyzji życiowych ze zdrowym rozsądkiem. Pozdrawiam, dzięki za info |
|
|
|
|
 |
Piotrek_
|
Wysłany: 2009-11-01, 19:27
|
|
|
Witam,
Ponawiam pytanie w sprawie grupy bydgoskiej. Może ktoś dokładnej napisać jak wygląda sytuacja z tą grupą? czy wszystkie zajęcia odbywają się w Bydgoszczy,gdzie odbywają się egzaminy?Egzaminy w trakcie sesji są na zjeździe lub weekendzie czy też może na tygodniu? I najważniejsze czy w ogóle taka grupa będzie w przyszłym roku akademickim.
Serdecznie pozdrawiam i oczekuję na wyczerpującą odpowiedź |
|
|
|
|
 |
|
|
| | Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|