|
Taniec |
| Autor |
Wiadomość |
Crysania
|
Wysłany: 2006-08-18, 22:10
|
|
|
| ja mam pytanie odnośnie kursu tańca w ramach zajęć wf. ile kosztuje semestr takich zajęć? i czy trzeba wcześniej znaleźć sobie partnera? |
|
|
|
|
 |
J.O.
Magik :)

Wydział: WMiI
|
Wysłany: 2006-08-19, 15:19
|
|
|
Tyle pytań to i ja dołoże cos od siebie
Wielu jest chetnych na kurs tańca? Bo tak właściwie to tylko to by mnie na w-f interesowało I co z tym partnerem? Samemu trzeba szukać? |
|
_________________ "Nie wiem, kim wydaję się dla świata, dla siebie jestem małym chłopcem bawiącym się na plaży, podczas gdy ocean prawdy leży niezbadany przede mną." /Isaac Newton/ |
|
|
|
 |
Mrs_Nobody
|
Wysłany: 2006-09-16, 15:34
|
|
|
Wie ktos cos natemat tenisa w ramach WFu?? Albo tych lekcji tańca??? Ile to kosztuje itp? |
|
|
|
|
 |
Felix
Juventino per sempre

Wydział: WPiA
|
Wysłany: 2006-09-17, 10:37
|
|
|
Ja ide na taniec - bo juz mam dosc tych dywagacji na co iść
Taniec kosztuje 40 zł na miesiac i mozna sie czegos pozytecznego nauczyc
BTW - jakas partnerka by sie przydala |
|
|
|
|
 |
maleństwo v P
Maleństwo

|
Wysłany: 2006-09-17, 15:50
|
|
|
| ja chciałam się zapisać na taniec towarzyski, ale nie mam z kim :-( |
|
|
|
|
 |
ABDUL
Lumpenliberał

|
Wysłany: 2006-09-17, 15:59
|
|
|
| dobra dobra Felix nie bądź taki pewniaczek!:P Ja w zeszłym roku chciałem zapisać się na taniec i...po dokładnie dwóch minutach rejestracja się zakończyła...Trzeba mieć szybkiego neta;) |
|
|
|
|
 |
arwena
|
Wysłany: 2006-09-27, 11:03
|
|
|
Liczę na to, że uda mi się zapisać na taniec, połączyłabym przyjemność z obowiązkiem Tylko trzeba jeszcze znaleźć partnera |
|
|
|
|
 |
Felix
Juventino per sempre

|
Wysłany: 2006-10-06, 18:30
|
|
|
Udalo się wbić na taniec
Wiedziałem, że tak będzie
No, ale nie przypuszzcałem, że 40 miejsc rozejdzie się w zaledwie 17 sekund |
|
|
|
|
 |
S!lton
|
Wysłany: 2007-02-21, 12:44
|
|
|
| Może mi ktos powiedziec ile sie placi za taniec towarzyski (za zajecia czy na miesiac) I czy tenis stolowy dla poczatkujacych to dla takich co jeszcze nie trzymali paletki w reku czy moze troche lepszych |
|
|
|
|
 |
Da
Iluzoryczny Adept

|
Wysłany: 2007-02-21, 20:14
|
|
|
Obiło mi się o uszy, że 40/mieś za tańcowanie.
Nie jest ktoś może zorientowany czy są już jutro łyżwy? |
|
_________________ "Polityka i seks sprowadzają się w sumie do jednego - do pieprzenia" |
|
|
|
 |
MLP

|
Wysłany: 2007-02-22, 02:44 taniec towarzyski
|
|
|
| Taniec towarzyski kosztuje 40 złotych za miesiąc, w sumie to wychodzi 160 zł za semestr. Oczywiście nie ma żadnych dodatkowy opłat, a wręcz przeciwnie - są pewne "bonusy" wliczone w te 160 zł: wieczorek taneczny na zakończenie kursu (bardzo miła impreza z poczęstunkiem - i nie mam tu na myśli paluszków) i możliwość bezpłatnego doskonalenia swoich umiejętności na cosobotnich dodatkowych spotkaniach (oczywiście nieobowiązkowych). Obecność jest sprawdzana bardzo rzadko, ale warto chodzić, bo naprawdę można się wiele nauczyć. Sama zapisałam się już na drugi semestr i polecam. Aha, jeszcze coś - nie jest to wymagane, ale naprawdę najlepiej przyjść z partnerem/partnerką. Dzięki temu ma się pewność, że się nie będzie stało pod ścianą i czekało aż ktoś się zlituje i poprosi do tańca. |
|
_________________ Nie kradnij! Rząd nie znosi konkurencji. |
|
|
|
 |
J.O.
Magik :)

|
Wysłany: 2007-08-05, 21:38
|
|
|
Mnie też to interesuje, a w szczególności taniec towarzyski fajnie byłoby zacząć od 1. roku, ale... no własnie zawsze jest jakies ale nie bardzo wiem gdzie, co i jak no i nie mam partenera i chetnych tez nigdzie nie widze czyzby nasi chłopacy woleli podpierać sciany niż zatańczyć np. walca... tango? |
|
_________________ "Nie wiem, kim wydaję się dla świata, dla siebie jestem małym chłopcem bawiącym się na plaży, podczas gdy ocean prawdy leży niezbadany przede mną." /Isaac Newton/ |
|
|
|
 |
Malinka
|
Wysłany: 2007-09-03, 12:31
|
|
|
| Jak sie zapisać na lekcje tańca? |
|
|
|
|
 |
imerr
gospodarz forum

|
Wysłany: 2007-09-03, 12:40
|
|
|
Mogłaś sobie zadać minimalny trud i przejrzeć ten temat albo strony umk.
Zapisy są przez net, pewnie za ponad miesiąc. Sprawdź sobie kiedy. |
|
_________________ "Albo rybka, albo pipka, jak powiedział Hamlet" |
|
|
|
 |
Da
Iluzoryczny Adept

|
Wysłany: 2007-09-04, 01:14
|
|
|
Zapisy nie mogą być za wcześnie, jak niby zamierzacie dopasować wf do planu zajęc?
Taniec w tym roku kosztował zdaje się 40kilka złotych za miesiąc. Z reguły zapisują się tam pary, solo pewnie też można, ale to opcja dla odważnych.
Zapisy odbywają się przez internet. Emocje lepsze niż ostatnie sekundy aukcji na allegro
A, to na pierwszym roku już są wf-y? Myślałem, że dopiero od drugiego. |
|
_________________ "Polityka i seks sprowadzają się w sumie do jednego - do pieprzenia" |
|
|
|
 |
|
|