|
Plan zajęć? |
| Autor |
Wiadomość |
marta_malutka88
|
Wysłany: 2007-09-28, 23:14
|
|
|
Dziękuję:) i będę wdzięczna ze wszelkie nowe informacje:)
Wiem, że mozna sobie zrobic plan na podstawie pakietu, ale ciezko jest gdy nie wei się do jakiej grupy należy:) ale myśle, że to jeszcze ogarniemy:)
Czyli na zajęcia zaplanowane na wtorek nie idziemy?? |
|
|
|
|
 |
woojtas88
Ac Milan!

Wydział: WH
|
Wysłany: 2007-09-28, 23:17
|
|
|
ponoc nie ale jak pojdziesz 1 na wydzial to sie dowiesz napewno, dobranoc |
|
|
|
|
 |
Nat_alja
|
Wysłany: 2007-09-29, 12:07
|
|
|
Nie martwcie się Podział na grupy na pewno będzie wywieszony 1 października w Instytucie. Zreszta jest on alfabetyczny, więc ktoś o nazwisku na "A" może przypuszczać, że jest w pierwszej grupie |
|
|
|
|
 |
kasiularyba
|
Wysłany: 2007-09-29, 14:34
|
|
|
| POdejrzewam, że 1 pażdziernika wielu z nas znajdzie sie w instytucie, żeby sie czegos wiecej dowiedzieć...Nie wiem co wy na to ale może spotkajmy się 1. przed Instytutem o jakiejś ustalonej godzinie, skoro i tak macie zamiar tam się wybrać...Może razem będzie łatwiej nam to ogarnąć??? |
|
_________________ kasiularyba |
|
|
|
 |
marta_malutka88
|
Wysłany: 2007-09-29, 22:00
|
|
|
| No najwiecej to sie moznaby dowiedziec w dziekanacie 1, ale ja do 12 nie zdaze sie tam dostać, wiec bardzo prosiłabym o jaies inf na forum:) najwazniejsze- czy musimy isc na zajecia wtorkowe czy nie!! |
|
|
|
|
 |
Polinue
|
Wysłany: 2007-09-29, 23:59
|
|
|
witam
przyznaje,że mnie również dręczy ta niepewność czy te zajecia wtorkowe już sie odbędą czy nie (tym bardziej, że to są nasze jedyne zajecia a w zasadzie ćwiczenia w tym dniu normalnie), więc jak najbardziej popieram wybranie się na wydział 1 października, moze dowiemy się jakiś konkretów. No i moze rzeczywscie umówimy się na jakąs godzine?
Pozdrowienia dla wszystkich socjologów I roku |
|
|
|
|
 |
kasiularyba
|
Wysłany: 2007-09-30, 10:32
|
|
|
| Jak tylko się czegos dowiem to na pewno napisze na forum, ale nie zapowiadam żadnych rewelacji...1. jest jutro a dziekanat czynny do 12.00 to o której godzinie sie spotykamy:)?Szczerze to byłoby troche dziwne, jesli zajęcia odbywałyby się przed jakimkolwiek rozpoczęciem roku, ale wszystko jest możliwe. A wiecie może ile będzie trwało to wszystko w Auli 3.X? |
|
|
|
|
 |
Polinue
|
Wysłany: 2007-09-30, 14:29
|
|
|
zgadzam się że to byłoby dziwne gdyby zajęcia odbywały się przed jakimkolwiek spotkaniem, aczkolwiek jest to prawdopodobne. z wykładowcami nigdy nic nie wiadomo no i szczerze mówiąc to watpie czy nam coś powiedzą w dziekanacie, szybciej w sekretariacie IS tudziez moze cos wyczytamy na tej tablicy, gdzie ma byc też podział na grupy. No ale oczywscie nie zaszkodzi być tam przed południem, ze gdyby co to i do dziekanatu wejść. To co: 10? 11? przed wejściem do wydziału?
a i myślę, że ta inauguracja 3 X do najkrótszych nie będzie należeć jeśli mają zamiar wszystkim wręczyc indeksy |
|
|
|
|
 |
asieńkaaaa4
Rewelacja......;):)

|
Wysłany: 2007-09-30, 18:09
|
|
|
ojoj;) to wszystko jest skomplikowane;) na stronie Socjo jest napisane, ze obecnosc na zajeciach 2 wrzesnia jest obowiazkowa;) przeciez to juz "wstep do socjo"-wiec radzę wam sie pojawić;)....... osobiscie ide jutro na ogolne rozpoczecie roku akademickego a nastepnie przejde sie do Instytutu........ bo sama sie gubie.......... i to przez was- bo motacie jak nie wiem co buziaki i do zobaczonka ;****************** |
|
_________________ " Życie jest jak pudełko czekoladek;) Nigdy nie wiesz na co trafisz..;)"
http://img409.imageshack.us/img409/9554/a10rv0.jpg |
|
|
|
 |
kasiularyba
|
Wysłany: 2007-09-30, 22:34
|
|
|
| POlinue - ja najszybciej mogę byc jutro w IS o 12.15 jeśli ci to pasuje to spotkamy sie o tej godzinie przed Instytutem jeśli nie to do wtorku. POzdrawiam |
|
|
|
|
 |
Polinue
|
Wysłany: 2007-09-30, 23:07
|
|
|
kasiularyba - raczej będę, tzn. będę, no chyba że coś mi bardzo pokrzyżuje plany |
|
|
|
|
 |
TW
Kosa Grzegorza

|
Wysłany: 2007-10-01, 03:21
|
|
|
| asieńkaaaa4 napisał/a: | | na stronie Socjo jest napisane, ze obecnosc na zajeciach 2 wrzesnia jest obowiazkowa;) przeciez to juz "wstep do socjo"-wiec radzę wam sie pojawić |
2 września? Suuper, mamy całe 11 miesięcy, żeby się jeszcze dowiedzieć gdzie i o której. |
|
_________________ 'Nie wystarczy być szczęśliwym. Trzeba jeszcze, aby inni byli nieszczęśliwi.' |
|
|
|
 |
kp
|
Wysłany: 2007-10-01, 10:40
|
|
|
| Byłem od rana w instytucie i grup jeszcze nie ma. Za to możecie śmiało odbierać legitymacje. |
|
|
|
|
 |
seba
|
Wysłany: 2007-10-01, 12:41
|
|
|
Witam wszystkich.
To w końcu jutro (wtorek) są już normalne zajęcia, czy tylko te spotkanie inauguracyjne o 18.30? |
|
|
|
|
 |
Polinue
|
Wysłany: 2007-10-01, 15:49
|
|
|
Byłyśmy z kasiularyba w Instytucie około południa i rzeczywście listy grup nie ma, ale wisiała tam taka karteczka, z której wywnioskowałyśmy, iż jutrzejsze zajecia się odbędą. odnośnie grup to było napisane coś takiego, że no podziału jeszcze nie ma, ale że do końca tygodnia zostanie już ustalony czy coś w tym stylu. w każdym razie jutrzejsze ćwiczenia ze "wstępu do socjologii" mamy w sali numer 14 (nie mam zielonego pojecia gdzie to jest ). Gdybym coś przekręciła to Kasia popraw mnie
No a popołudniu, a w zasadzie wieczorem jest oczywiście to spotkanie inauguracyjne.
a tak już z ciekawości: był ktoś dzisiaj na inauguracji całego UMK? |
|
|
|
|
 |
|
|