UMK Community - Forum Studentów UMK Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
pare pytan odnosnie egzaminow
Autor Wiadomość
user_nr_7155

Wysłany: 2009-02-04, 15:14   pare pytan odnosnie egzaminow

Witam. Chciałbym sie dowiedziec, co sie stanie jak mam np 5 egzaminow i nie zostane dopuszczony do (hmm....) powiedzmy dwoch? Czy to jest rownoznaczne z oblaniem calosci egzaminow, a w konsekwencji nie ukonczeniem semestru i zakonczeniem edukacji w tym roku? Prosciej piszac, czy jak nie zalicze tych egzaminow to oblalem semestr i moge sie pakowac do domu?

sUk 
moderatroll

Wydział: WBiNoZ
Wysłany: 2009-02-04, 15:47   

z jednego możesz na bank mieć warunek jeśli dziekan Ci go przyzna (ale raczej przyznaje), ale co do drugiego bym na to nie liczył :/ czyli moim zdaniem to koniec studiów w takim przypadku. Lepiej ładnie pogadać i postarać sie o zaliczenie ćwiczeń :x co do pozostałych egzaminów masz pełno prawo do nich przystąpić, jeśli oczywiście Cie dopuszczą

Ędward Ącki 

Wysłany: 2009-02-06, 20:01   

Warunek może być tylko z egzaminu czy też z ćwiczeń? Ile kosztuje warunek na wBiNoZ?

sUk 
moderatroll

Wydział: WBiNoZ
Wysłany: 2009-02-06, 20:59   

Z tego co widziałem na pierwszym roku kilka osób miało warunek zarówno z ćwiczeń i egzaminu. Wtedy taka przyjemność kosztowała 120zł osobno za ćwiczenia i egzamin, ale ostatnio slyszałem plotki że mają to liczyć wedlug punktów ECTS, albo ilości godzin z przedmiotu :/ radze skoczyć do dziekanatu i sie dowiedzieć osobiście.

BIGOS

Wysłany: 2009-02-08, 19:58   

Można miec na 1 roku 2 warunki np z cw i wykladu i z wykladu innego przedmiotu. Znam takie przypadki.

[ Dodano: 2009-05-30, 23:22 ]
Czy miał ktoś egzamin z biochemii z dr hab. Jakubowską? Interesuje mnie cos w rodzaju półtestu czyli nie opisówka a dpowiedzi na zadane pytania na egzainie - krotkie odpowiedzi. Na co zwrocic uwage, czego mozna sie tam spodziewac i czy problem jest w ogole ze zdaniem takiego egzaminu?

Odpowiedz do tematu