Przesunięty przez: imerr 2007-08-29, 20:01 |
Turystyka i rekreacja |
| Autor |
Wiadomość |
kirke

Wydział: WBiNoZ
|
Wysłany: 2007-09-28, 15:12
|
|
|
o rrraju, czyli dopiero w srode warto sie pojawić w Toronto?
i czy na pewno 2 sa dni rektorskie skoro w rozpisce roku jest ze zajecia dydaktyczne sa od 2? skad ci biedni ludzie maja wiedziec?
ok, czyli zajecia mamy dopiero 3 a potem 4 inauguracja wydziałowa no i potem piatek zajecia, czy tak? |
|
|
|
|
 |
bartas_cleber
|
Wysłany: 2007-09-28, 16:07 TiR
|
|
|
Siemka!
Mam pytanie:jakie mieliscie wyniki z matury?? prosze o szczera odpowiedz bo nie wiem czy za rok probowac....prosze od odpowiedz POZDRAWIAMM! |
|
|
|
|
 |
Czarna Mamba

Wydział: WNH
|
Wysłany: 2007-09-28, 23:06
|
|
|
Oliwia ja to na informatyke chodzic nie bede mam nadzieje ze uda mi sie to przepisac
Kirke godziny rektorskie sa we wtorek od 12 do 15 (czyli ze nie ma zajec;) )
Oficjalnie we wtorek poza tymi godzinami odbywaja sie zajecia. Podkreslam oficjalnie |
|
_________________ Everybody be cool this is a robbery! |
|
|
|
 |
kirke

|
Wysłany: 2007-09-29, 12:40
|
|
|
mam nadzieje ze az tak oficjalnie nie bedzie wielkie dzieki za informacje |
|
|
|
|
 |
Edi

Wydział: WNEiZ
|
Wysłany: 2007-09-29, 18:37
|
|
|
dzwonił ktos do milej pani w dziekanacie? serio bo tutaj sie wazą losy mojego spać lub nie spać do popoludnia we wtorek... cale szczescie na politologii tak plan ulozylam ze mam wtorki wolne za to na TiRze bosko dajemy do 20.:/
pozdrawiam w ogole studentów |
|
_________________ 'co przepraszasz?!... ty przepraszasz, a ją boli...' |
|
|
|
 |
Sayco
|
Wysłany: 2007-09-29, 23:00
|
|
|
Jak będziecie mieć jakieś konkretne info na temat tego kiedy w końcu jest wolne to dajcie znać
Aha i co oznaczają żółte pola na planie?
hyhy najfajniej by było jakby się okazało, że wolne do 4 a nie do 3;]... gorzej jak się okaże że już we wtorek na zajęcia...
Dajcie znać jak będzie coś wiadomo.
|
|
|
|
|
 |
Oliwia

|
Wysłany: 2007-09-30, 13:41
|
|
|
a ja wczoraj zawitalam na wydzial no ale ze byla to godzina ok. 18 to wiem tylko tyle, ile udalo mi sie wyczytac z tablicy ogloszen. z waznych rzeczy- jest wywieszona lista osob wraz z numerami indeksow i miescami na auli w czasie inauguracji wydzialowej- warto zerknąc. a druga sprawa 2 PAŹDZIERNIKA O GODZINIE 08:15 JEST SPOTKANIE ORGANIZACYJNE DLA 1 ROKU TIRU W SALI 104 (obok wind- dla informacji) OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!! swoja droga nie wiem jak to zrobie skoro na 08:15 mam cwiczenia z przemyslu ;/ chyba ze ktos mnie poratuje i powie na 100% ze we wtorek caaaaly dzien nie ma zajęć- ktos cos wie?
Czarna Mamba- ja niestety nie mialam infy wiec bede musiala chodzic, ale za to jesli uda mi sie przepisac kartografie to piątek wolny
a żółte pola to wyklady |
|
_________________ "jesteście nabrani, tak bardzo nabrani,
dzikie dzieciaki, jesteście zrąbani!" |
|
|
|
 |
Edi

|
Wysłany: 2007-09-30, 20:01
|
|
|
o, dziekuje
a jednak (damn! ) sie trza rano już na cos wybrac, ale to tylko organizacyjne...
mam nadzieje ze mimo iz na tirze nie daja iosa, niezaleznie od list alfabetycznych itp. itp. itp. i przydzielonych grup zajeciowych bede mogla sobie chodzic na taka grupe na ktora serio mi ostatecznie pasuje...
a jesli moja "kochana" politologia tez dopiero od 2 roku ma infe to i tu i tu musze obydwie ciagnąc? dzizas... 4 h infy po 3 letniej przerwie ;/ |
|
|
|
|
 |
kirke

|
Wysłany: 2007-09-30, 20:50
|
|
|
no e co za pech chcialam jechac dopiero we wtorek a tu taki psikus brzydki ze trzeba byc juz o 8!!!!! potworne, heh.
wiecie moze co by sie stalo jakby sie na to super obowiazkowe spotkanie nei przyszlo? .... |
|
|
|
|
 |
Edi

|
Wysłany: 2007-09-30, 22:12
|
|
|
najpewniej NIC kolezanki i koledzy powtorza.. ale to nigdy nie to samo co z ust jasnie oświeconych...
ja rok temu nie byłam
ale to inny wydział
może trzeba bedzie sie gdzies zapisywac na cos... cholera wie |
|
|
|
|
 |
kirke

|
Wysłany: 2007-09-30, 22:52
|
|
|
w sumie to ani jezykow obcych nie mamy w pierwszym semestrze ani wf, wiec moze beda mowili po prostu jak dziala biblioteka czy cos... ja w kazdym razie zaczynam rok od wagarow licze ze ktos mi powtorzy te piekielnie wazne informacje co to padna z ust tychze oswieconych
po porstu nei wiem czym godna uslyszec je z pierwszej reki
Edi jestes z politologi? znasz moze Tomka z Kolobrzegu (mi znanego jako Leszcza )? |
|
|
|
|
 |
Asia88
|
Wysłany: 2007-10-01, 14:47
|
|
|
To spotykamy sie dzisiaj o 19 przy flisaku?
a nastepnie jutro o 8.15 tak??? |
|
|
|
|
 |
Edi

|
Wysłany: 2007-10-01, 18:11
|
|
|
Kirke si si znam ale ze z kolobrzegu on ci jest to nie wiedzialam
jo, szkolenie biblioteczne, jaka to jest bezedura... idziesz do szuflandii, stajesz na koncu, smiejesz sie, siadasz na sali wykladowej, pani tlumaczy fluentli angielszczyzna co to jest portejbl data format i oddajesz indeks po magiczna pieczęć... a co jutro? nie wiem, ale mi na zmianie grup zalezy - to się przejdę, a co!
pozdrowienia! |
|
|
|
|
 |
kirke

|
Wysłany: 2007-10-01, 23:56
|
|
|
a kiedy to szkolenie biblioteczne? skrobnijcie co to jutro beda mowic cobym jedyna nie poinformowana nie byla
acha i czy ktos wie czy w czwartek mamy zajecia czy tylko ta immu...cosTam? |
|
|
|
|
 |
Edi

|
Wysłany: 2007-10-02, 00:07
|
|
|
ma sie rozumieć
o z tym czwartkiem to fajnie by było, na rękę bardzo ( ale sroda... są normalnie zajecia? czy do immatrykulacji nic?)
dobra juz nie zadaje glupich pytan, jutro beda jakies przecieki |
|
|
|
|
 |
|
|