UMK Community - Forum Studentów UMK Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: imerr
2010-07-04, 15:21
Juwenalia 2009
Autor Wiadomość
Zuo 
K! Wiking!

Wysłany: 2009-04-25, 15:04   

Edi napisał/a:
ciekawe czy D4D pokażą to, co w Gdyni 1.03. :D

Nie wiem co było w Gdyni. Ale patrząc na nazwę zespołu, mam nadzieję, że zagrają bez pokazywania czegokolwiek :lol2: .

www.zuomarket.pl

Dubito 
opus diaboli

Wydział: WPiA
Ostrzeżeń:
 1/4/5
Wysłany: 2009-04-25, 18:11   

Nawet sprawdziłem co to za jedni. Wyglądają i brzmią na fajny, śmiechowy zespół. Generalnie podoba mi się kto będzie grał, decydenci mogą czuć się pochwaleni.

mój blog, blog mój

Alek 
e^{\pi i}+1=0

Wydział: WMiI
Wysłany: 2009-04-26, 01:13   

a stronka juwenaliowa to kiedy ruszy? :> bo luklem se na stronke samorzadu, na stronke juwenaliowa, a tam ciagle strasza monstrualne juwe '08 w obciachowym toplessowym stroju.

Grono

Temelin 
advocatus diaboli

Wysłany: 2009-04-26, 02:31   

Właśnie kurcze. Maj już za pasem, a tu nic nie ma. Nawet jakiegoś oficjalnego programu, informacji o atrakcjach, na które trzeba się zawczasu zapisać... :hmmm: Rok temu o tej porze to już nawet koszulki były :D

bartez 

Wysłany: 2009-04-27, 12:16   

coś czuje że w tym toku juwenalia przejdą bez większego echa :D

Pawlaczycho 

Wydział: WNP
Wysłany: 2009-04-27, 15:58   

jak dobrze ze pod względem muzycznym żadne juwenalia nigdy mnie nie interesowały i nawet nie licze i nie chciałbym aby tak było, jak będzie troche znajomych chętnych do wyjścia to posiedze tutaj, jak nie to spadam do znajomych do Olsztyna

Temelin 
advocatus diaboli

Wysłany: 2009-04-27, 17:01   

bartez napisał/a:
coś czuje że w tym toku juwenalia przejdą bez większego echa

No jest na to spora szansa, w końcu do imprezy zostało 14 dni, a niewiele wiadomo :P Tyle, że będzie od 12 do 16 maja (nie wiem kto pójdzie na imprezy podczas zajęć :P ) i że będzie miało to coś wspólnego z Gwiezdnymi Wojnami :P

Pozostałe miasta takie jak Warszawa, Kraków, Olsztyn, Poznań, Płock czy nawet Łomża już dawno (prawie miesiąc temu) umieściły w sieci informacje z datami i godzinami koncertów, ew. cenami biletów i ogólnym programem... u nas trzeba przekopać się przez 14 ston forum lub trafić na stronę Radia Sfera by dotrzeć do rozpiski koncertów, na info o dodatkowych atrakcjach nie ma co liczyć. Tak samo jak nie wiadomo nic nt. wolnego od zajęć :/

A szkoda, bo skoro Juwenalia mają trwać od 12 do 16 to pewnie będzie dziać się dużo.
Ostatnio zmieniony przez Temelin 2009-04-28, 01:02, w całości zmieniany 2 razy  

be-was 
Kartoflany ziemiak

Wysłany: 2009-04-27, 17:21   

Temelin napisał/a:
bartez napisał/a:
coś czuje że w tym toku juwenalia przejdą bez większego echa

No jest na to spora szansa, w końcu do imprezy zostało 14 dni, a niewiele wiadomo :P Tyle, że będzie od 12 do 16 maja (nie wiem kto pójdzie na imprezy podczas zajęć :P ) i że będzie miało to coś wspólnego z Gwiezdnymi Wojnami :P

Pozostałe miasta takie jak Warszawa, Kraków, Olsztyn, Poznań, Płock czy nawet Łomża już dawno (prawie miesiąc temu) umieściły w sieci informacje z datami i godzinami koncertów, ew. cenami biletów i ogólnym programem... u nas trzeba przekopać się przez 14 ston forum do rozpiski koncertów, na info o dodatkowych atrakcjach nie ma co liczyć. Tak samo jak nie wiadomo nic nt. wolnego od zajęć :/

Coś mi się zadaje, że jakościowo będzie jak Mroczne Widmo, też "coś wspólnego z Gwiezdnymi Wojnami" :P

Alek 
e^{\pi i}+1=0

Wydział: WMiI
Wysłany: 2009-04-27, 17:22   

bo student to ma sie uczyc! dzisiejsza mlodziez to tylko o zabawach i seksie! zgroza! sodomia i gomoria!!

Grono

inkwizycja 

Wysłany: 2009-04-27, 18:18   

Najwazniejesza imo jest dobra zabawa w odpowiedniem towarzystwie, a tego na juwenaliach na pewno nie zabraknie, chocby nie wiem jak slabo byly 'zareklamowane' :)

Dubito 
opus diaboli

Ostrzeżeń:
 1/4/5
Wysłany: 2009-04-27, 19:11   

Ja myślę że juwenaliów nie będzie tylko nikt nie ma odwagi powiedzieć.

mój blog, blog mój

Temelin 
advocatus diaboli

Wysłany: 2009-04-27, 19:11   

Hehe, wiesz, akurat koncerty to mi wiszą, bo po odpowiedniej dawce % i w odpowiednim towarzystwie nie ma to tak naprawdę znaczenia, ale wiadomo że fajnie by było wziąć udział w jakieś atrakcji typu paintball czy cuś w tym stylu. Jak się chce zebrać ekipę i coś zaplanować to tego typu informacje są bardzo pomocne jednak :P
No i trudniej gości z innych miast ściągnąć "w ciemno" :P

Bushmenka 
Dusza obłąkana

Wydział: WF
Wysłany: 2009-04-27, 21:35   

inkwizycja do diabła z reklamowaniem, fajnie gdyby rozkład jazdy juwe podał ich organizator, a nie osoby trzecie.

"Musi pomyśleć (...) A to zawsze martwi. Zwłaszcza nieprzyzwyczajonych."

bartez 

Wysłany: 2009-04-27, 22:05   

Temelin napisał/a:
Hehe, wiesz, akurat koncerty to mi wiszą, bo po odpowiedniej dawce % i w odpowiednim towarzystwie nie ma to tak naprawdę znaczenia, ale wiadomo że fajnie by było wziąć udział w jakieś atrakcji typu paintball czy cuś w tym stylu. Jak się chce zebrać ekipę i coś zaplanować to tego typu informacje są bardzo pomocne jednak :P
No i trudniej gości z innych miast ściągnąć "w ciemno" :P

przecież i tak by ci się ruszyć nie chciało :D

a co do juwenaliów to nawet jak się odbędą to zostaną przyćmione przez 50-lecie Kortowiady w sąsiednim Olsztynie

be-was 
Kartoflany ziemiak

Wysłany: 2009-04-27, 22:47   

W takim razie niech ktoś może pokaże organizatorom juwe "300" - może wtedy zrozumieją jak podejść do faktu że niedaleko Kotowiada :P :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi